Wat doe ik?

Als je op zoek bent naar de perfecte coach om je te begeleiden op je reis naar een gezondere en actievere levensstijl na je vijftigste, dan ben ik de juiste keuze. 

Hier zijn enkele redenen waarom je mij als coach nodig hebt:

Ervaring en Expertise: Met +25 jaar ervaring in het vak, heb ik een diepgaande kennis opgebouwd over voeding, welzijn en gezondheid. Ik begrijp de specifieke behoeften van 50-plussers en heb bewezen strategieën om deze doelgroep te helpen.

Persoonlijke Aandacht: Ik geloof in een persoonlijke benadering. Ik luister naar je individuele doelen, uitdagingen en behoeften en creëer dan een aangepast plan dat specifiek is ontworpen om aan jouw unieke eisen te voldoen.

Ondersteuning en Motivatie: Het kan soms moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven op het gebied van gezondheid en welzijn, vooral naarmate we ouder worden. Ik ben niet alleen een coach, maar ook een motivator; ik zal je aanmoedigen en inspireren om je doelen te bereiken.

Focus op Meegaande Kwaaltjes: Ik begrijp dat het ouder worden gepaard kan gaan met verschillende kwaaltjes en uitdagingen, zoals gewrichtspijn, verminderde energie en veranderingen in stofwisseling. Ik heb specifieke programma's en advies om deze problemen aan te pakken.

Herbalife-Deskundigheid: Als onafhankelijke Herbalife-verdeler heb ik toegang tot hoogwaardige producten die je kunnen helpen om je voedingsdoelen te bereiken. Ik kan je begeleiden bij het gebruik van deze producten voor optimale resultaten.

Kortom, ik ben dé coach die je nodig hebt als je serieus bent over het verbeteren van je gezondheid en welzijn na je vijftigste. Met mijn toewijding, ervaring en persoonlijke aanpak zal ik je helpen om een gezonder, gelukkiger en actiever leven te leiden


Nood aan MOTIVATIE? 

Ik geef ook motiverende Life-Coach-Sessies, voor zowel privé doeleinden, als op events in groep.
Ik ben een enthousiaste, maar vooral ook een inspirerende spreker voor verenigingen, ondernemers, service-clubs, ... die van een boeiende brok zelf-reflectie houden.