Nood aan MOTIVATIE? 

Miek Brebels geeft ook motiverende Life-Coach-Sessies, voor zowel privé doeleinden, als op events in groep. Ze is een inspirerende  spreekster voor ondernemers, service-clubs, ... die van een boeiende  brok zelf-reflectie houden.

Miek Brebels
Miek Brebels

Coaching en workshops op afspraak.

Wees de ARCHITECT van je eigen leven.

Miek Brebels is zelfstandig ondernemer en Business Coach. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in Netwerkmarketing, is Coach-Opleider, Motivatie-Trainer en Business Coach, heeft leiderschapsvaardigheden en beheerst people management. 

Doorheen deze verschillende functies heeft zij heel wat wateren door zwommen in het sturen en coachen van high performing people, coaches & teams. 

Ook begeleidt zij ondernemers in de groei  naar een hogere productiviteit, leiderschapsvaardigheden en succes. Zij reikt je praktische technieken en concrete vaardigheden aan om persoonlijk succes te bereiken.

Miek is gastdocent in zowel kleinere groepen, als grote evenementen. Zo sprak zij onder andere ook op een congres, in 2013, in Palau San Jordi te Barcelona voor 18.000 Herbalife Coachen. 


Miek: Iedereen bezit een grote rijkdom aan mogelijkheden, talenten, vaardigheden én sterke punten. Helaas zijn we er ons niet altijd van bewust; het maakt ook deel uit van een groeiproces dat ons helpt te ontdekken wie we zijn en waartoe we in staat zijn.

Op een constructieve manier mensen bewuster maken, is mijn grote passie.


Miek Brebels boeken voor een motivatie-sessie.