Contacteer ons voor de beste service.

Smeuïge Frambozencake

Ingrediënten: (1 cake)

150 g diepvries frambozen (ontdooid)

200 g (malse) plantaardige boter

75 g bruine basterdsuiker

75 g Zusto (suiker)

Snuifje zout

2 maatlepels (26 g) Herbalife F1 Framboos

180 g bloem

16 g bakpoeder

2 eieren


Bereidingswijze:

Laat de diepvries frambozen ontdooien
Goed laten uitlekken op kamertemperatuur
Meng de malse boter met de 2 suikers en het zout
Zeef de bloem boven een grote kom
Voeg het bakpoeder + de Herbalife-poeder toe
Meng dit met de botermengeling
Klop de eieren goed los met een klopper
Voeg ze toe aan het beslag
Roer stevig tot een glad deeg
Hef de frambozen voorzichtig onder het deeg
Beboter en bestuif de cakevorm met bloem
Stort het deeg in de vorm
Strijk het oppervlak wat glad

Bak gaar gedurende 45 minuten
In een voorverwarmde heteluchtoven van 175°C

Laat 1 minuut afkoelen in de vorm
Haal uit de vorm en laat 5 minuten rusten op taartrooster
Zet de cake terug in de vorm
Dek af met aluminiumfolie en laat verder afkoelen
Zo blijft de frambozencake heerlijk smeuïg

Lauw is deze cake ook erg lekker

Meer dan 20 jaar ervaring.