Smeuïge Frambozencake

Ingrediënten: (1 cake)
150 g diepvries frambozen (ontdooid)
200 g (malse) plantaardige boter
75 g bruine basterdsuiker
75 g Zusto (suiker)
Snuifje zout
2 maatlepels
(26 g) Herbalife F1 Framboos
180 g bloem
16 g bakpoeder
2 eieren
Bereidingswijze:
Laat de diepvries
frambozen ontdooien
Goed laten uitlekken
op kamertemperatuur
Meng de malse boter
met de 2 suikers en het zout
Zeef de bloem boven
een grote kom
Voeg het bakpoeder + de Herbalife-poeder toe
Meng dit met de
botermengeling
Klop de eieren goed
los met een klopper
Voeg ze toe aan het
beslag
Roer stevig tot een
glad deeg
Hef de frambozen
voorzichtig onder het deeg
Beboter en bestuif de
cakevorm met bloem
Stort het deeg in de
vorm
Strijk het oppervlak
wat glad
Bak gaar gedurende 45
minuten
In een voorverwarmde
heteluchtoven van 175°C
Laat 1 minuut
afkoelen in de vorm
Haal uit de vorm en
laat 5 minuten rusten op taartrooster
Zet de cake terug in
de vorm
Dek af met
aluminiumfolie en laat verder afkoelen
Zo blijft de frambozencake heerlijk smeuïg
Lauw is deze cake ook erg lekker