Gezondere Kost
met dieetkok Luc
Waarom is Luc Diels de ideale persoon om dit van te leren?
Als goedlachse
praktijkleraar "Koken" (op diverse scholen vanaf 1987) en recenter nog
als enthousiast docent "Aangepaste voeding voor Zorgkundigen" is
hij in de ideale gelegenheid om zijn verworven kennis (Hotelschool '82)
met veel passie door te geven aan jullie.
Zijn ruime praktijkervaring in
Bistro's, Grootkeukens, Specialiteitenrestaurants, Dieetkeukens enz zorgde al
snel voor zijn "Eigen Restaurants" (Dilsen-Stokkem & Peer). Meer
dan 22 jaar is hij een tevreden Herbalife gebruiker/verdeler met schitterende
resultaten.
Dus, dé perfecte wipplank naar "Gezondere Kost".
Gezond eten hoeft niet lastig te zijn. Mijn recepten zijn lekker én wetenschappelijk onderbouwd én liggen in lijn met het Vlaams Instituut voor Gezond Leven. De kern van mijn 'Gezondere Kost' is weinig gebruik maken van bewerkte producten. Mijn advies: kies voor ingrediënten met weinig toegevoegde suiker, zout en verzadigd vet. Maak je maaltijden met verse ingrediënten, in plaats van met pakjes, zakjes en kant-en-klare producten. Het beste is een combinatie te maken met de bewezen gezonde voedingsproducten van Herbalife. Heb je inspiratie nodig voor een lekker recept of een gezonde snack? Kijk dan gerust wat rond bij mijn 'Gezondere Recepten'.