Proefpakket voor 7 dagen

GEZOND ONTBIJTEN / AFSLANKEN.

Ideaal om kennis te maken met Herbalife Nutrition.
Het is handig, als je nog twijfelt en wilt proeven hoe het smaakt, hoe het werkt en hoe het deel kan uitmaken van jouw levensstijl.

Wij zijn alleszins van overtuigd dat Herbalife dé beste manier, om naast boordevol vitaliteit, ook strakker, slanker, fitter én succesvol jouw gewicht te beheersen.

TIP: Bestel dit pakket alleen als je voldoende bereid bent om jouw leven zodanig aan te passen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen. 

Wil je jouw levensstijl veranderen en je weet niet hoe of je hebt daarbij hulp nodig, neem dan zeker eerst contact met ons op: 0496 94 32 93

Inhoud:
- Formula 1 vanille zakjes (7 stuks)
- Thermo complete (8 tabletten)
- 1x Flyer
- 1x Productbrochure

Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersings programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen. De Herbalife producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of voorkomen.

20,95 € 23,05 €
Please select variants first