Contacteer ons voor de beste service.

Formula 1 Voedingsshake, ZOMERSE BOSVRUCHTEN

Productoverzicht

Formule 1 biedt gemak, smaak en voeding in één shake.
Met een perfecte mix van hoogwaardige prote√Įnen, vezels en vitamines & mineralen hoef je niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1-shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

F1 Nieuwe Generatie is gemaakt van ingredienten van veganistische bron. Het is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.**

  • Krijg de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, terwijl je blijft vasthouden aan jouw voorkeuren of dieetvereisten. 
  • Rijk aan prote√Įnen die bijdragen ‚Äč‚Äčaan een toename van spiermassa, is Formule 1 een maaltijdvervanger die belangrijke micro- en macronutri√ęnten bevat en toegevoegde plantaardige kruiden.
  • Geniet van Formule 1 als een voedzaam ontbijt, lunch of diner om jouw doelen op het gebied van actieve levensstijl en gewichtsbeheersing * te ondersteunen.
  • Het bevat 25 vitamines en mineralen, waaronder vitamine D die bijdraagt ‚Äč‚Äčaan de normale functie van het immuunsysteem, en vitamine C die bijdraagt ‚Äč‚Äčaan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Belangrijke voordelen

  • 222 kcal per portie
  • 18 g prote√Įnen per portie, bijdragend tot de groei van spiermassa
  • 4 g vezels per portie
  • Minimaal 38% van de dagelijks aanbevolen behoeft voor 25 vitaminen en mineralen per portie, inclusief chroom dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven
  • Ingredi√ęnten van veganistische bron, glutenvrij, geen kunstmatige kleur en natuurlijke smaakstoffen**

*Onderbouwd door de wetenschap: klinische studies tonen aan dat het vervangen van √©√©n dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet met een maaltijdvervanging bijdraagt ‚Äč‚Äčtot het behoud van gewicht na gewichtsverlies**F1 Appel Kaneel bevat kunstmatige smaakstoffen.

Gebruik

Geniet elke dag van een Formula 1 Nieuwe Generatie e shake als een voedzame maaltijd. Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan klonteren. Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml koude, halfvolle melk (1,5% vet)
Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd eetpatroon, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. 

Contacteer ons bij vragen: 0496 94 32 93

50,25 ‚ā¨ 55,80 ‚ā¨
Meer dan 20 jaar ervaring.