Contacteer ons voor de beste service.

Formule 1 Express maaltijd Reep, PURE CHOCOLADE, 7 stuks

De verleidelijke maaltijdvervanger om die overtollige calorieën onderweg te vermijden. Een F1 Evenwichtige Maalt­ijdreep heeft namelijk alle goede voedingsstoffen, die ook in een F1 shake of evenwichtige maaltijd zitten*.

Belangrijke voordelen

• Samengesteld met een uitstekende balans van belangrijkste voedingsstoffen, waaronder veel proteïnen en vezels en toegevoegde vitaminen en mineralen.

• Caloriebeheersend met ongeveer 207 kcal per reep
• 13 g proteïne in iedere reep, helpt u magere spiermassa op te bouwen
• 8 g vezels per reep, komt tegemoet aan de dagelijkse vezel-behoefte
• Geschikt voor vegetariërs
• Vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen
• Een makkelijke en evenwichtige maaltijd voor wanneer u onderweg bent

Snelle feiten

Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk om een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn, zeker wanneer makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. 

Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.

Gebruik

Geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als evenwichtige maaltijd-optie.


Wilt u een gepersonaliseerd gewichtsbeheersingsprogramma?
De Formula 1 shakes genieten, dagelijks, reeds de voorkeur van miljoenen mensen. Die gebruiken deze evenwichtige maaltijdoptie om de gewichtsbeheersingsresultaten te krijgen, waar ze trots op kunnen zijn. 

Kunt u wel een handige evenwichtige maaltijd voor onderweg gebruiken?

Een Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is handig om bij u te hebben als u onderweg bent, en als deze geconsumeerd wordt met een voldoende water, hoeft u nooit een evenwichtige maaltijd te missen. 

Verkrijgbaar in de heerlijke smaken Chocolade of Rood Fruit & Yoghurt 

* Dit product is bedoeld als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet in combinatie met andere voedingsbronnen en regelmatige fysieke activiteit.

21,85 â‚¬ 24,25 â‚¬
Meer dan 20 jaar ervaring.