Tijd om te smeren, smeren en nog eens smeren

15-07-2020

SPF30, altijd én overal

Het mooie weer zit er weer aan te komen. Naarmate je ouder wordt, kan je huid zichzelf minder goed beschermen tegen UV-stralen. Wijsheid komt met de jaren, maar de conditie van onze huid, die neemt helaas af. Want na je dertigste begint je huid zichtbaar te verouderen. Je huid wordt droger en de eerste fijne lijntjes steken de kop op. 

Dus vanaf je dertigste wordt het nóg belangrijker om zonnebescherming te smeren. Smeer elke dag een hydraterende crème met zonnefactor voor je gelaat, zelfs wanneer je niet buitenkomt .en breng die gedurende de dag opnieuw aan wanneer je naar buiten gaat. Ook de plekjes, zoals je nek en je decolleté, mag je niet vergeten. Het zijn die plekken waar een slappe huid vaak voor het eerst opduikt.

Aftersun met Aloë Vera

Heb je te lang in de zon gezeten?  Gelukkig hebben we aftersun! 

In een goeie aftersun zitten verschillende formules die speciaal zijn ontwikkeld om je huid te behandelen, vaak met Aloë Vera. 

Mocht je je afvragen waarom deze woestijnplant in staat is, om maandenlang in de volle zon, zonder water te kunnen overleven. De hydraterende gel uit de plant is rijk aan vitaminen en mineralen. En dat kan jouw huid, na een middagje in de zon, goed gebruiken. 

Dus speciaal voor jou, onze trouwe lezer, deze PROMOTIE. 


Klik op de foto voor meer informatie over deze 2 producten. 

Je krijgt niet alleen een korting, maar ook wordt het GRATIS bij jou, aan huis, geleverd. 

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...