Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Start uw eigen bedrijf met HERBALIFE NUTRITION

23-10-2018

Start uw eigen bedrijf met Herbalife!

Heeft u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan bent u niet de enige!

Sommigen durven de stap echter niet te nemen maar u staat op het punt om te kiezen voor de zakelijke mogelijkheid van Herbalife. Nochtans zijn er geen risico's aan verbonden én geen enkele verplichtingen afnames. 

Een UNIEKE MOGELIJKHEID: jouw EIGEN ZAAK starten, ZONDER investeringen & ZONDER risico's! 

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en hoe u uw business structureert. Natuurlijk hangt wat u eruit haalt af van wat u erin heeft gestopt maar met Herbalife is dat uw eigen keuze.

Maar u heeft ook de zekerheid dat u ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten, u heeft hier dan ook geen opleiding of ervaring voor nodig. 

Wij, met bijna 20 jaar ervaring, leren u alles wat u moet weten en blijven u ondersteunen en u helpen om uw zaak verder te ontwikkelen.

Een Herbalife Member Pack (HMP) (ca. 45,00,-€ excl.*) is een starterskit met een selectie van een Herbalife product, literatuur en andere materialen die u kunnen helpen bij het opstarten van uw onderneming als Onafhankelijk Herbalife Member.

De gegevens, die u nodig heeft om uw HMP DIRECT te bestellen, kan u verkrijgen op dit nummer: 0496 94 32 93

*Huidige prijs van het Herbalife Member Pack vanaf 7 maart 2014. BTW en verzendkosten niet inbegrepen.    

Twijfelt u nog? Of u wenst wat meer uitleg?

Wanneer u onderstaand formulier invult, zullen wij contact met u opnemen en u informeren over deze zakelijke mogelijkheid. 

Wanneer u meer over onze producten wilt weten, kan dat natuurlijk ook.

  • Verdienen wat u waard bent
  • Mensen helpen bij het leiden van een actieve en gezonde lifestyle
  • Meer tijd besteden met familie en vrienden
  • Vanuit huis, vanaf het stand of waar dan ook werken!
Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.