Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Slimme Proteïne Snacks

27-02-2018

In tegenstelling tot wat vaak gezegd wordt, kan snacken zinvol zijn voor diegenen, die gewicht proberen te verliezen. 

Onderzoek toont aan dat het eten van één of meer snacks per dag, buiten de maaltijden om, niet zorgt voor een verhoging van de totale calorieconsumptie en vaak leidt tot minder eten tijdens de maaltijden zelf.

Evenwichtige snacks voorzien het lichaam van extra brandstof en voedingsstoffen én ze kunnen het hongerig gevoel tussen de maaltijden wegnemen. Dit hongergevoel is vaak de boosdoener als u in de verleiding komt om ongezonde keuzes te maken.  

Kies voor snacks, die bijdragen aan uw uitgebalanceerde dagelijkse voeding, die bestaat uit 30% proteïne, 30% vetten & 40% koolhydraten. En snacks, die caloriebeperkt zijn, om zo op weg te blijven en uw doelen te behalen.

Proteïnerijke snacks zijn een goede keuze om u te helpen, weer terug genoeg brandstof, binnen te krijgen, na de inspanning. 

Proteïnerijke snacks dragen bij aan de groei en het behoud van spiermassa, dus ook om een gespierdere lichaamsbouw te krijgen.

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.