Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Proef het seizoen

29-04-2018

De lente brengt nieuw leven. Het menselijk lichaam en de natuur zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Met de komst van de lente is het veel gemakkelijker geworden om verse producten te eten.

Zoek naar seizoensgebonden groenten en fruit en doe jouw boodschappen in de lokale winkel. 

Het is tevens een goed moment om in de keuken te gaan experimenteren en oude familierecepten nieuw leven in te blazen.

Voor onze klanten hebben wij speciale kook-klassen georganiseerd om op een creatieve manier seizoensgebonden ingrediĆ«nten toe te voegen aan de alledaagse maaltijden en zo de smaak een heerlijke boost te geven.

Heb je weinig tijd? Dan kan je kiezen voor een snel-klare-oplossing: een gezonde Ʃn overheerlijke maaltijdshake. Er bestaan 9 verschillende, lekkere smaken, die je met verschillende smaken (soja-)melk kan klaarmaken. Dus er zit ook voor jou een smaakje in dat je zal kunnen appreciƫren. Het is heus niet zo vreemd om een maaltijd-vervangende-shake te eten als ontbijt, lunch, avondmaal of als een gezond tussendoortje.

Geniet NU van onze "speciale lente-promotie" om jouw favoriete shake te bestellen!

Wil je leren om, naast de Herbalife Nutrition producten, ook gezonde maaltijden te bereiden, ook daar bieden we, speciaal voor onze klanten, een speciale kookklas aan, die beide door ons GRATIS worden aangebonden.


Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privƩ en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.