Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Product in de kijker: Formula 1 Voedingsshake

22-03-2018

Herbalife Formula 1 Voedingsshake - een bron van essentiële voedingsstoffen.

Een heerlijke evenwichtige maaltijd levert een uitstekende balans van hoogwaardige proteïnen, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten.. 
Een hoogwaardige maaltijd dus, maar met weinig calorieën, ideaal om uw gewicht én uw centimeters onder controle te krijgen en te behouden.

Een hoogwaardige maaltijd met weinig calorieën. Dus ideaal om uw gewicht én uw centimeters onder controle te krijgen en te behouden.
De shake is slechts in enkele seconden bereid; handig, makkelijk én lekker. En wordt daarom gebruikt als ontbijt, lunch of avondmaal, als maaltijd dus die, extra, vezels, vitaminen en mineralen biedt.

Formula 1 - Aardbeien
Formula 1 - Aardbeien

Het is belangrijk dat u gebalanceerde en voedzame maaltijden eet, iedere dag opnieuw. Formula 1 shake is een manier om u te helpen uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen, als u het gebruikt als onderdeel van een gezond en voedzaam voedingspatroon.

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.