Over maaltijdvervangers ...

Men zegt dat jouw gemoedstoestand in de ochtend van invloed is op de rest van de dag. Je kan dus maar beter "ochtendhumeur" vermijden.

Hetzelfde geldt ook voor jouw ontbijt. 

Als je ervoor kiest om "het vasten tijdens de nacht" te doorbreken met een gezonde en voedzame maaltijd, dan is de kans groter dat je voor de rest van de dag op het "goede pad" zit.

 Een ideaal ontbijt geeft jouw namelijk een "kickstart" om je op te peppen en klaar te stomen om de dag goed te beginnen. 

Want een ideaal ontbijt bevat de nodige voedingsstoffen om jouw suikerspiegel, die laag is bij het ontwaken, weer op te peppen, en jouw zintuigen weer in opperste staat van paraatheid te brengen.

Als je s' morgens weer eens naarstig op zoek bent naar de sleutels van de wagen, terwijl je die reeds vasthoudt of op zoek bent naar jouw handtas, die je al over jouw schouders hebt hangen, weet dan dat je nog niet optimaal geconcentreerd bent. 

Een evenwichtige Voedingsshake is dan ideaal. Snel, lekker & voedzaam! 

DE FEITEN

Maaltijdvervangers ondersteunen gewichtsverlies en gewichtsbeheersing, doordat ze de voedingsstoffen leveren, die ons lichaam per maaltijd nodig heeft.

Ze zijn rijk aan proteïnen, die het behoud én de groei van de spiermassa ondersteunen. 

Ze zijn verrijkt met vitaminen en mineralen én bevatten weinig kcal.

Maaltijdvervangende shakes zijn dus proteïnerijk, perfect uitgebalanceerd met vitaminen en mineralen en bevatten de juiste koolhydraten. 

Wij geloven dat Herbalife Nutrition, met onze kwalitatieve producten, hiervoor het beste in aanmerking komt.


WEETJE ... 

Meng 
- 2 eetlepels Formula 1 Bananen Crème
- 2 eetlepels Proteïne Drink Mix
- 250 ml water
én klaar is onze maaltijd. 

Ideaal, als je weinig tijd hebt ...
Ideaal voor onderweg ...
Ideaal als je strakker in jouw kleren wilt passen ...

Ondersteuning nodig bij het bestellen?

Bel ons gerust: 0496 94 32 93