Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Over maaltijdvervangers ...

20-05-2022

Men zegt dat jouw gemoedstoestand in de ochtend van invloed is op de rest van de dag. Je kan dus maar beter "ochtendhumeur" vermijden.

Hetzelfde geldt ook voor jouw ontbijt. 

Als je ervoor kiest om "het vasten tijdens de nacht" te doorbreken met een gezonde en voedzame maaltijd, dan is de kans groter dat je voor de rest van de dag op het "goede pad" zit.

 Een ideaal ontbijt geeft jouw namelijk een "kickstart" om je op te peppen en klaar te stomen om de dag goed te beginnen. 

Want een ideaal ontbijt bevat de nodige voedingsstoffen om jouw suikerspiegel, die laag is bij het ontwaken, weer op te peppen, en jouw zintuigen weer in opperste staat van paraatheid te brengen.

Als je s' morgens weer eens naarstig op zoek bent naar de sleutels van de wagen, terwijl je die reeds vasthoudt of op zoek bent naar jouw handtas, die je al over jouw schouders hebt hangen, weet dan dat je nog niet optimaal geconcentreerd bent. 

Een evenwichtige Voedingsshake is dan ideaal. Snel, lekker & voedzaam! 

WEETJE ... 

Meng 
- 2 eetlepels Formula 1 Vanille
- 250 ml van jouw favoriete drinkmix, zoals melk, sojamelk, ... 
Ć©n klaar is onze maaltijd. 

Ideaal, als je weinig tijd hebt ...
Ideaal voor onderweg ...
Ideaal als je strakker in jouw kleren wilt passen ...

DE FEITEN

Maaltijdvervangers ondersteunen gewichtsverlies en gewichtsbeheersing, doordat ze de voedingsstoffen leveren, die ons lichaam per maaltijd nodig heeft.

Ze zijn rijk aan proteĆÆnen, die het behoud Ć©n de groei van de spiermassa ondersteunen. 

Ze zijn verrijkt met vitaminen en mineralen Ć©n bevatten weinig kcal.

Maaltijdvervangende shakes zijn dus proteĆÆnerijk, perfect uitgebalanceerd met vitaminen en mineralen en bevatten de juiste koolhydraten. 

Wij geloven dat Herbalife Nutrition, met onze kwalitatieve producten, hiervoor het beste in aanmerking komt.


Wil je gewicht verliezen of heb vragen of ondersteuning nodig?

Bel vrijblijvend: 0496 94 32 93

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privƩ en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.