Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Luister naar jouw lichaam

01-05-2018

Fris de lente in, gaat niet alleen over het schoonmaken van jouw huis en de omgeving ervan. Het gaat ook over het opschonen van jouw huidige levensstijl en het opnieuw bekijken van jouw doelen naar een beter leven.

Daarom luister naar jouw lichaam. Eet als je honger hebt en stop als je voldaan bent. En dat wil niet zeggen: pas als je "prop-vol" zit.

Als je, na een voedzame maaltijd, toch nog het gevoel hebt dat je nog meer wilt en nog steeds trek in iets hebt, dan is het een goed idee om even een pauze in te lassen. Het verzadigingsgevoel komt pas later en dan heb je misschien al teveel gegeten. Geef je lichaam de tijd om de voedzame maaltijd binnen te laten komen. 

Eet langzaam en geniet!

Geen tijd om een gezonde maaltijd te maken, kies dan voor onze Formula 1 Voedingsshake, boordevol voedingsstoffen, snel klaar én lekker.

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.