Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

"Hebbe-dingetjes"-Voeding

23-08-2018

Wat valt onder de benaming "Hebbe-dingetjes"-Voeding? Voedingsmiddelen, die niets bijdragen aan jouw vitaliteit,  noch aan jouw gewicht en hoe je eruit ziet, noem ik 'hebbe-dingetjes"-voeding. 

Je bent wat je eet!

Een 'hebbe-dingetje" is een nutteloos voorwerp, maar wel een tijdelijk leuk om het te hebben. 'Hebbe-dingetjes"-voeding is nutteloze "vul"-voeding dat jouw gezondheid onderuit haalt. Ze dragen niets bij tot de opbouw van jouw lichaam, maar zijn leuk om er af en toe van te genieten.

We hebben het dan vooral over snoep, zoetigheden, bewerkte, kunstmatige of industriĆ«le voedingsmiddelen. 

Een stukje chocolade bij de koffie kan een leuk moment zijn of een ijsje bij het warme weer. 'Hebbe-dingetjes"-voeding moet af en toe kunnen, maar mag geen hoofdmaaltijd of erger nog een verslaving worden. 

Heb je het er moeilijk om dit onder controle te krijgen, laat je dan door ons inspireren en adviseren. Mijn echtgenoot en ik eten zelf al bijna 20 jaar het ideale ontbijt van Herbalife. Hierdoor kunnen we onze "honger" naar 'Hebbe-dingetjes"-voeding heel goed onder controle houden en kunnen we nog steeds af en toe van die "hebben-dingetjes"-voeding genieten. 

We eten om te leven in plaats te leven om te eten. Dus hou jezelf in bedwang, zodat je kan genieten van een lang, vitaal en gezond leven.

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privƩ en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.