Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Goede voornemens

28-12-2021

Met de komst van een NIEUW JAAR starten de meesten van ons met goede voornemens. Hoe kunnen we die tijdens het jaar ook écht waarmaken? Hier volgen een paar praktische tips. 

ZO VERANDER JE JE EETGEDRAG

Gezond eten ... Gewoon een kwestie van doen? Het is iets complexer dan dat. 

Want verschillende factoren bepalen ons eetgedrag. Sommige hebben we zelf in de hand, andere helemaal niet en met nog andere kunnen we leren omgaan. 

GEZONDER ETEN: DIT MOET JE WETEN EN KUNNEN

Om gezond te eten moet je weten wat het is en hoe je dat doet. Maar ook verschillende vaardigheden zijn een must: van voedingsetiketten interpreteren over het kopen van budgetvriendelijke voeding tot het inplannen van gezonde eetmomenten.

En wij kunnen je daarbij helpen.

ZO BLIJF JE GEMOTIVEERD OM GEZONDER TE ETEN

Is jouw belangrijkste drijfveer om gezond te eten? Toch kan het je soms overvallen en een onweerstaanbare trek in iets ongezonds of steken foodcravings de kop op. Onbewust. 

We kunnen je leren hoe je daarmee omgaat en met een boogje langs de valkuil van het "verdraaide" emo-eten loopt.

DE CONTEXT DIE ONS EETGEDRAG BEPAALT

Een appel of een koek, brood of salade, pasta of rijst? 

We maken elke dag tientallen keuzes rond voeding. Maar die maken we niet alleen. Onze zogenaamde 'voedselomgeving' heeft invloed op de (on)gezonde voedingskeuzes die we maken. 

Je krijgt bijvoorbeeld trek door de geur van vers brood, of kiest een salade op restaurant omdat je tafelgenoot dat ook doet. Of misschien laat je je (ver)leiden door een aantrekkelijke verpakking of een voordelig prijskaartje. 

Het heeft allemaal invloed op ons eetgedrag. 

Je kan ook kiezen voor de makkelijke en gezonde voeding van Herbalife Nutrition. Je kan kiezen uit 10 verschillende smaken én ... ze zijn zéér snel klaar. 

Maak een afspraak. We leggen je graag alles vrijblijvend uit. Ook zorgen we voor de spreekwoordelijk "stok achter de deur" om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. 

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.