Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Een gezond voedingspatroon voor een gezonde huid (deel 3)

30-03-2021

Collageen Consumptie

Het collageen van het menselijk lichaam is goed voor 25% tot 30% van het totale eiwit, waarvan ongeveer 75% huidcollageen.

Collageen bevindt zich voornamelijk in het bindweefsel en het is verantwoordelijk voor de stevige structuur van de lederhuid.

Tijdens het verouderingsproces, dat halverwege de twintig begint, lijdt de huid aan een geleidelijk vochtverlies en wordt deze steeds droger.

Wanneer dit gebeurt, wordt de dermis dunner; het bindweefsel verliest zijn stevigheid en elasticiteit, en rimpels en doorzakken beginnen op te treden.


Een gezond voedingspatroon kan een gezonde huid ondersteunen. Het is de beste manier om er geweldig uit te zien en je goed te voelen.

Wanneer je je lichaam van binnenuit voedt, met de juiste voeding en voedingsstoffen, zal je lichaam je bedanken met een jeugdige en stralende huid!

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privƩ en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.