Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

Neem de beslissing.

11-05-2021

Begin met de beslissing te nemen: gezond te eten en te bewegen. 

Als Herbalife Nutrition Coach kan ik helpen om jouw doel te bereiken.

De zomer staat voor de deur. De zon komt weer "piepen", de vogeltjes gaan fluiten, alles wordt weer vrolijker en prettiger. Alles, behalve als we aan onze kleerkas denken. 

Elk jaar dat gevecht aangaan met de weegschaal of de overtollige vetrolletjes. Ken jij dat ook? Wordt het niet stilaan tijd om daar voor altijd een komaf mee te maken?

Als Herbalife Nutrition Coach kan ik jou daarbij helpen. Maar alleen als je het écht meent.

--> Neem DE BESLISSING en laat je daarbij helpen. <--

We weten dat het tegenwoordig niet eenvoudig is, om als vrouw, als mama, de was & de strijk voor het ganse gezin te doen, de poets, kortom het hele huishouden te runnen. Daarnaast een drukke baan te hebben en dan 's avonds een voedzame maaltijd op tafel te toveren, is zeker niet evident. Laat staan te gaan bereken welke voedingsstoffen men precies nodig hebt én in welke precieze hoeveelheid. Bij die laatste 2 heb je waarschijnlijk nog niet eens stil gestaan. 

--> START met het Herbalife IDEAAL ONTBIJT én ERVAAR het VERSCHIL <--

Wanneer je dagelijks het Herbalife Ideaal ontbijt neemt, krijg je ook dagelijks alle broodnodige voedingsstoffen binnen, jouw metabolisme wordt gestimuleerd en de spijsvertering gaat beter werken. De suikerspiegel blijft stabieler, waardoor je doorheen de dag, minder snoep-aanvallen hebt en veel makkelijker gezondere keuzes kan maken.


 Bestel vandaag nog jouw IDEAAL ONTBIJT, met jouw favoriete smaken. 

 Of neem nu de telefoon en maak een afspraak.

--> START met 30 min per dag bewegen én ERVAAR het VERSCHIL <--

En neem de fiets naar de winkel, naar het werk of maak een wandeling met de kinderen of de hond, als het je te koud is.

30 minuten per dag is voldoende om jouw lichaam actief te houden.

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.