Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

De juiste producten voor uw huidtype kiezen.

27-03-2018

Vet, droog of een combinatie definiëren ons huidtype. Soms kan het lastig te bepalen zijn in welke categorie uw huid valt. Wij bieden u een eenvoudig gids aan, die u kan helpen om uw ideale gelaatsverzorgings-ritueel kan helpen bepalen. 

Wat uw huidtype ook is, een goed gelaatsverzorgings-ritueel kan enkel optimale resultaten geven als het gecombineerd wordt met goede voeding en voldoende water drinken.

DROGE HUID

Droge, schilferige plekken, een ongelijke en/of doffe teint, kleine poriën wijzen erop dat u een droge huid heeft. 
- Een droge huid heeft een hydraterende nodig en een rijke nachtcrème.
- Exfolieer op regelmatige basis om de dode huidcellen te helpen verwijderen.
Hierdoor kunnen gelaatsverzorgingsproducten effectiever in de huid doordringen en zal uw huid een gezondere gloed krijgen.

VETTE HUID
Een vette huid kan je meestal herkennen aan een overmatige olie-opbouw (talg) in de T-zone, (voorhoofd, neus, kin) en zichtbare poriën.
- Gebruik een cleanser en een toner om de overtollige olie te verwijderen en onder controle te houden.
- Verwen uw huid met een wekelijks masker, om de huid diep te reinigen.
Fijne lijntjes en rimpels zijn veel minder zichtbaar bij mensen met een vette huid.
 

COMBINATIE HUID

Huid, die noch vet, noch droog aanvoelt én toch de kenmerken heeft van de eerder genoemde huidtypes, wordt aangeduid als gecombineerd.
- Kies een cleanser, voor hetgeen prominent aanwezig is.
- Wekelijks kunnen exfoliërende scrub en maskers gebruikt worden om de specifieke delen van het gelaat te behandelen, afhankelijk van uw teint.

Herbalife SKIN is geschikt voor ALLE huidtypes én zit boordevol voedingsstoffen voor de huid, met méér dan 15 vitaminen en botanische ingrediënten om uw huid te verrijken en aldus optimale resultaten te behalen. 
Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privé en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.