Contacteer ons voor de beste service. VOEDING & BEWEGING voor een beter leven. Word ook Zelf Herbalife Nutrition verdeler.

5 redenen om dagelijks Herbalife Nutrition te eten

07-10-2018

Maaltijdvervangende Herbalife Nutrition shakes kunnen meer doen dan alleen helpen bij gewichtsbeheersing. 

Geregeld een Herbalife Nutrition maaltijdvervangende shake inlassen, kan ook je eetgewoonten helpen verbeteren om aldus een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Dus het nuttigen van een maaltijdshake biedt veel meer voordelen dan alleen hulp bij gewichtsbeheersing. De shakes voorzien je van de benodigde evenwichtige voedingsstoffen, waardoor ze een maaltijd kunnen vervangen, erg handig, wanneer we weinig tijd hebben.

Lees hieronder de 5 redenen waarom je dagelijks een Herbalife Nutrition Voedingsshake zou moeten eten.

5 voordelen van onze 

Herbalife Nutrition maaltijdvervangende shake.

1. Meer groenten en fruit

Voeg fruit en groenten toe aan je Herbalife Nutrition shake, daardoor raak je sneller aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Heb je weinig tijd Ć©n moet het snel en gemakkelijk zijn, dan kan je verschillende soorten bevroren fruit in de vriezer gebruiken. Qua groenten kun je zelfs verse of bevroren spinazie, wortelen, boerenkool of pompoen aan je shake toevoegen.

2. Regelmatige eettijden

Veel mensen hebben onregelmatige eetpatronen omdat ze geen tijd vrij (kunnen) maken om te plannen en voor te bereiden wat ze gaan eten. Als gevolg daarvan, worden maaltijden overgeslagen of worden meer tussendoortjes genomen. Er zijn maar weinig dingen die gemakkelijker zijn dan een maaltijdvervangende shake te maken. Wanneer je vloeistof en misschien wat fruit of groenten toevoegt aan Formula1 Herbalife Nutrition Voedingsshake, heb je binnen een paar minuten een uitgebalanceerde maaltijd in een glas en dus ook geen excuus meer om het maaltijden over te slaan.

3. Voldoen aan de voedingsbehoeften

Hoe goed je je maaltijden ook plant, het is niet altijd gemakkelijk om ervoor te zorgen dat je elke dag opnieuw alle broodnodige voedingsstoffen krijgt die je lichaam, elke dag opnieuw, nodig heeft zoals eiwitten, calcium, vitamine D en vezels. Wanneer je dus een Herbalife Nutrition shake als ontbijt neemt, ben je meteen verzekerd van een goede start boordevol voedingsstoffen.

4. Beter eten, ook onderweg.

Wanneer je onderweg bent en trek krijgt, wordt je gemakkelijk verleid om even bij de plaatselijke fastfoodketen te stoppen. Het kan een hele uitdaging zijn om een gezonde, evenwichtige maaltijd te vinden als je aan he reizen bent. Als je dan te lang moet wachten, pak je uiteindelijk het eerste dat je vinden kunt. Een  maaltijdshake kan je overal mee naartoe nemen. Neem een shake-beker met F1 Herbalife Nutrition shake in je tas of in de auto mee en je bent van alle gemakken voorzien.

5. Nauwkeurig calorieƫn tellen

Het beheersen van je dagelijkse calorie-inname is een belangrijk aspect van een fit en vitaal lichaam. Een deel van wat het tellen van calorieĆ«n moeilijk maakt, is dat je alles wat je eet nauwkeurig moet wegen en meten. De meeste mensen onderschatten hun calorie-inname met ongeveer 20%.  Het mooie van een maaltijdshake is dat je een nauwkeurige calorietelling controle hebt van je maaltijd.

Maaltijdvervangende shakes kunnen snel, gezond, gemakkelijk en lekker zijn. 

Dus wat houd je tegen om af en toe je ontbijt of lunch eens te vervangen door een Herbalife Nutrition maaltijdshake?

Miek Brebels geeft ook motiverende & inspirerende Life-Coach-Sessies, privƩ en in groep. Ook voor ondernemers, service-clubs, ...
Meer dan 20 jaar ervaring.