Contacteer ons voor de beste service.

Herbalife Internationaal NV

Over Herbalife 

Opgericht in 1980, Herbalife International is het eerste en voornaamste wellnessbedrijf dat zich toelegt op het eenvoudiger maken van en naar een gezonder leven. 

Herbalife's hoogwaardige producten en programma's bieden: 

  • Succesvol gewichtsverlies 
  • Verbeterde voeding 
  • Verbeterde persoonlijke verzorging
  • De kans op een financiële beloning 

Experts die u kan vertrouwen


Herbalife's innovatieve producten zijn ontwikkeld door wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen, die uw persoonlijke wellness doelstellingen in het achterhoofd hebben. 

En terwijl Herbalife's natuur-geïnspireerde formules zijn ontworpen om een ​​leven van welzijn binnen ieders bereik te brengen, brengt dit ook een mooie zakelijke kans, omwille van de talrijke Experts, die u kunt vertrouwen, 

Herbalife's Wetenschappelijke Adviesraad, Medical Affairs Group en Medical Advisory Board zijn de leidende krachten achter Herbalife's toonaangevende succes. Dit team van gerespecteerde wetenschappelijke deskundigen leidt de ontwikkeling van Herbalife-producten, door onderzoek en producttesten, zodat de kwaliteit van Herbalife voldoet aan de hoogste normen die de industrie vandaag heeft vastgesteld.  


Uw persoonlijk Coach, Miek Brebels 

0496 94 32 93

Stel hier uw vraag.

Miek Brebels werkt reeds, sinds 1999, als onafhankelijk member, met Herbalife Internationaal NV én beschikt over een zeer ruime kennis over de producten en voeding.

Wanneer u er klaar voor bent om uw leven te veranderen, zijn wij trots om U bij elke stap, U te ondersteunen, wat uw voedings-, gewichtsverlies- en persoonlijke verzorgingsbehoeften ook is.

Ontdek Herbalife - en ontdek een leven van welzijn!

Meer gedetailleerde uitleg over de producten van Herbalife Nutrition: login op onze GO.Herbalife Webshop.

Meer dan 20 jaar ervaring.