Contacteer ons voor de beste service.

Bent U in vorm? ... De antwoorden.

Bereken uw score. 

Alle JA's tellen voor 1 punt. 

1. Eet u 5 porties groenten en fruit per dag? 

2. Eet u tenminste 2 tot 3 keer per week vis? 

3. Eet u elke dag volkoren producten (granen, deegwaren, rijst, peulvruchten)?

4. Beperkt u het gebruik van voedingswaren, die vetstoffen bevatten?

5. Eet u regelmatig zoete tussendoortjes? 

6. Drinkt u regelmatig alcohol (meer dan 2 glazen per dag)?

7. Eet u gewoon omdat u zich verveelt?

8. Voelt u zich soms moe of futloos in de loop van de dag?

9. Denkt u dat u soms water ophoudt of heeft u soms van van een opgeblazen gevoel?

10. Bent U blootgesteld aanstress, rook, zon of vervuilende stoffen?

11. Drinkt u 1,5 tot 2 liter platter per dag? 

12. Hebt u een regelmatige darmtransit?

13. Hebt u soms problemen met uw spijsvertering?

14. Is het moeilijk voor u omuw streefgewicht te behouden?

15. Hebt u een zittend leven?

16. Doet u dagelijks enige vorm van lichaamsbeweging

17. Neemt u voedingssupplementen?

18. Heeft u reeds diëten gevolgd?

Proficiat, U bent goed bezig, volhouden zo! En verbeteren kan altijd nog, niet? Tenslotte streven we er elke dag naar om ons goed te voelen; dat maakt onze dagen zoveel aangenamer, zowel voor ons als voor onze omgeving. Het succesrecept? Een evenwichtige voeding, samen met een goede hydratatie en daarbij een voldoen (grote) portie lichaamsbeweging. Deze 3 zijn dé elementen om een gezonder én aldus ook een gelukkiger leven te kunnen leiden, waar ik, als Herbalife Consulente/WellnessCoach/Verdeler mijn steentje  aan bijdraag, en dat al gedurende 19 jaar. Volg regelmatig onze BLOG voor tips over een gezonder leven. Zo kan u deze score blijven behalen.

Uw score geeft aan dat u best uw levensstijl aanpast, indien u zich goed wilt blijven voelen. Evenwichtige voeding is essentieel voor een goede werking van ons organisme. Voldoende water drinken zal ons lichaam revitaliseren, door haar het essentieel element van het leven te verschaffen: 1,5 tot 2 liter plat water. Lichaamsbeweging is nuttig voor het onderhoud van ons spiervermogen en het helpt de wolken te verdrijven die het moderne leven meebrengt ... Door deze 3 elementen te combineren, geeft u zichzelf alle kansen om u elke dag opnieuw goed te voelen. Het kan soms elke dag een échte uitdaging zijn. Wij kunnen u helpen, als Herbalife Consulente/WellnessCoach/Verdeler, om het in de kern aan te pakken en makkelijker voor u te maken.. 

Oeps, er is werk aan de winkel. Het gaat er echter niet om een ommezwaai te maken van vandaag op morgen. Neem de nodige tijd om uw leefgewoonten duurzaam te verbeteren. Bouw geleidelijk een programma op: werk de eerste twee weken, bijvoorbeeld, voornamelijk op voeding en hydratatie (plat water drinken) en voer wat lichaamsbeweging in. Beloon uzelf voor elke overwinning, want elke aanpassing kan voor u belangrijk zijn: de afgevallen kilo, het half uurtje stappen in de week, een half litertje meer water gedronken, ... U zal zo gemotiveerd blijven om verder te gaan op weg naar uw dagelijks welzijn. Vindt u het moeilijk en heeft u hulp nodig, wij kunnen u daarmee helpen om het u makkelijker te maken met onze voeding en door onze wekelijkse ondersteuning, als ervaren Herbalife Consulente/WellnessCoach en Verdeler


U wenst, vrijblijvend, meer uitleg over hoe het werkt met onze Herbalife Nutrition producten 

of u wenst een VRIJBLIJVENDE  BODYSCAN,

Meer dan 20 jaar ervaring.